Zo werkt Shaggies

Shag me!
We doen ons best om het Shaggies condoom-abonnement zo simpel mogelijk te houden. Jij beslist welke van onze vier condooms het beste bij jou past en geeft aan hoeveel je daarvan wil. Nadat je safe en simpel via iDeal hebt betaald, sturen wij de rubbers naar je op. Dit doen we iedere maand op de laatste donderdag van de maand.

Na je eerste bestelling weten we wat jouw voorkeuren zijn. Iedere maand zetten we rond de 20e je bestelling klaar en sturen we een digi-factuur. Als je die betaalt, vallen de condooms aan het einde van de maand op je deurmat.

Heb je meer, minder of een andere soort condooms nodig? Geen probleem, regelen we voor je.
Heb je even genoeg? Dan sla je een maandje over. Je zit nergens aan vast.

Oke, Shag me nu!

Shaggies
Hier draait het allemaal om: de condooms.
We hebben vier verschillende soorten en maten zodat we bijna iedereen een passend rubber kunnen bieden.

Basic Shag – De Durex Glyder heeft met een rechte pasvorm en glijmiddel. Als je hem plat neerlegt, is de opening 52 mm breed. Goedkoop en goed: doet precies wat íe moet doen. Dit condoom zit comfortabel als je een gemiddelde pik hebt.

Premium Shag – Het Durex-condoom zoals jij hem kent. Met een bredere bovenkant zodat ‘ie makkelijk afrolt en comfortabel zit. Het rubbertje is 56 mm breed als je hem plat neerlegt. Prima geschikt voor een normale tot iets grotere pik.

Allround Shag – De Durex London Extra Special is extra speciaal omdat hij goed is voor anale actie. In principe zijn alle goed passende condooms dat, maar deze is net iets steviger en daardoor extra veilig. Prima geschikt voor een normale tot iets grotere pik.

Supershag XXL – Omdat Durex geen bredere condooms heeft (alleen langere), zijn we voor deze grote jongen uitgeweken naar het merk Pasante. Het rubbertje heeft glijmiddel en een breedte van 60 mm. Dit condoom is speciaal voor de groot geschapen man met een omtrek vanaf 14 centimeter. 

Weet je niet precies welk condoom het beste bij jou past? We bieden ook een proefpakket aan met van elke Shaggie een. Dat proefpakket bestel je hier.

Alle condooms zijn – als ze goed passen en je genoeg glijmddel gebruikt – geschikt voor anale sex. Als je niet zeker weet of jij en je sexpartner 100% soa-vrij zijn, dan kan je voor jullie eigen veiligheid en gemoedsrust het beste kiezen voor de Allround Shag. Deze zijn extra speciaal geschikt voor in de poep/up the arse/daar waar de zon niet schijnt.

Spelregels Shaggies-abonnement
– Jij beslist welke condooms je wil gebruiken en hoeveel je er nodig hebt. Stop ze in je winkelmandje en reken ze af.
– Je eerste bestelling betaal je met iDeal, je geeft in dat proces onze betaalpartner Mempay toestemming om het condoomabonnement in de toekomst per automatische incasso van je rekening af te schrijven.
– Na je eerste bestelling, sturen we je rond de 15e van de maand een mail waarin staat dat we je condooms gaan inpakken. Wil je meer/minder/andere/even geen/nooit meer condooms? Laat het ons weten dan passen we je abonnement aan.
–  Horen we niets van je, dan maken we je bestelling klaar. We doen hetzelfde soort en aantal condooms in een ongemerkte enveloppe en sturen ze naar je op.
– We sturen de condooms iedere laatste donderdag van de maand op. Heb je ze eerder nodig? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]
– Vragen of opmerkingen? Je mag altijd mailen naar [email protected] Vinden we leuk!

Rubbers retour
– Als de Shaggies niet zijn wat je ervan verwacht, mag je ze terugsturen. Let op: de condooms moeten nog in hun wikkel zitten en de wikkel moet ongeschonden zijn. Gebruikte condooms kunnen we logischerwijs niet terugnemen.
– Vanaf het moment dat jij de rubbers van de deurmat raapt, heb je 7 dagen de tijd om de koop te ontbinden. Stuur een mailtje naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Rubbers retour’. Laat ons even weten wat je wil doen met de condooms die je hebt ontvangen en op welk rekeningnummer je het resterende bedrag retour wil hebben, dan gaan we ermee aan de slag.
– We vergoeden je ongebruikte geretourneerde condooms (binnen 14 dagen, nadat we de melding en eventueel bijbehorende retourzending hebben ontvangen) minus de verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending komen ook voor rekening van de abonnee.

Oke, dat was het.

Overtuigd? JA! SHAG ME!

Nog vragen? Stuur een mailtje naar [email protected]