Hi Shagger,

Je hebt een proefpakketje van Shaggies gekregen of gekocht en bent benieuwd wat er in het pakketje zit. Tenminste, we gaan er vanuit dat je daarom op deze pagina bent. Klopt? Mooi!

In je proefpakketje zitten de vier verschillende condooms die wij onze ‘Shaggies’ noemen. We hebben geprobeerd voor iedere man een passend kwaliteitscondoom te vinden voor een goede prijs. Mocht een van deze condooms je passen als een maatpak, dan kan je er een abonnement op nemen. Je geeft een keer je voorkeuren door en daarna sturen wij je iedere maand in een onopvallende verpakking een aantal rubbers op. En heb je er genoeg? Dan meld je je weer af en stoppen wij met het verzenden. Superhandig!

AANBIEDING: Met de code ‘watisdeze’ krijg je 10% korting op je abonnement.
Ja, dat wil ik. Breng me naar de ShagShop. 

GlyderShopAfbBasic Shag
De Basic Shag is de Durex Glyder Ambassador. Het is een basic condoom in kleine een rode wikkel. Het is een dun transparant rubber met een rechte pasvorm.
Let op: als je wat groter geschapen bent, kan dit condoom met een nominale breedte van 52 mm wat krap voelen.
Ben je een grote jongen, overweeg dan voor de veiligheid van jou en je partner Durex Anatomic (56 mm) of Pasante King Size (60 mm) te bestellen.

Premium ShagPremium Shag
De Premium Shag is de Durex Anatomic. Dit is het Durex condoom zoals jij het kent, in een blauwe wikkel. Het condoom is anatomisch gevormd met een iets ruimere top zodat ‘ie makkelijk afrolt. Het is een dun transparant condoom van 56 mm breed.

LondonproductAllround Shag
De Allround Shag is de Durex London extra special. Het is een transparant condoom van 56 mm breed met een rechte pasvorm. Wat dit condoom speciaal maakt, is de dikte. Doordat het condoom wat dikker is, is het speciaal geschikt voor anale seks. Let op: gebruik bij anale seks extra glijmiddel voor de veiligheid van jou en je partner.

XXLproductSuper Shag XXL
De Super Shag XXL is het Pasante King Size. Het condoom voor de grootgeschapen man. Het condoom is langer en breder dan het gemiddelde condoom.  Condooms die je bij de supermarkt of drogist koopt zijn 52 of 56 mm breed. Deze is 60 mm breed, dus dat is flink ruimer. De Super Shag XXL is een transparant latexcondoom met een rechte pasvorm. Pasante is een Brits merk dat kwaliteitscondooms levert die goedgekeurd zijn voor de Europese markt.

Veel plezier met het passen en uitproberen van onze Shaggies. Heb je een rubber gevonden dat je past? Overweeg dan zo’n handig Shaggies-abonnement te nemen. Met de code ‘watisdeze’ krijg je 10% korting op je bestelling.
Ja, dat wil ik. Breng me naar de ShagShop!

#HappyShagging
Groet Team Shaggies!

Vragen over onze condooms?
Stel ze via [email protected],
we antwoorden zo snel mogelijk.