Hoi. Wij zijn Shaggies en we verkopen condooms.

Omdat we het leuk vinden en omdat niemand zonder mag zitten in the heat of the moment!

Sex is leuk, maar soa’s, ongewenste zwangerschappen en condooms kopen niet. Het is toch altijd een tikkeltje gênant om je rubbertjes bij de drogist of bij de supermarkt te kopen. En online condooms bestellen waardoor je de dag daarna op de postbode moet wachten, is ook niet tof. Daarom hebben wij Shaggies bedacht, een abonnementsservice voor condooms.

Boldking voor condooms
Shaggies is bedacht door Tosca Sel (journalist, datedeskundige) en Anne Kruiter (webmarketeer). We kwamen op dit idee toen wij tijdens een van onze eerste dates geen condooms konden vinden, maar er wel scheermesjes van Boldking op zijn deurmat lagen. ‘Fuck it’, dachten wij toen, ‘dat moeten wij ook. Een Boldking voor condooms zodat niemand meer mis hoeft te grijpen in het heetst van de strijd en safe shagging nog makkelijker wordt.’

Als jij een bestelling plaatst, zorgen wij dat je iedere maand vers rubber op de deurmat krijgt. Zo hoef jij niet meer na te denken over je voorraad. Dat gemak gunnen wij iedereen.

Shaggies = Snel, safe en simpel
Snel omdat we de pakketjes versturen via PostNL, Safe omdat we met deze standaard Durex condooms (met glijmiddel) sex veilig maken en Simpel omdat je je abonnement een keer bij ons regelt en jij je daarna alleen nog maar druk hoeft te maken over scoren en genieten.

De hulptroepen
Joyce Vanhommerig is verantwoordelijk voor de vormgeving, Bertwin Kampman heeft geholpen met de WordPressgedoetjes en Jelle Hermsen klikte de webshop in elkaar. Dank voor jullie werk dotjes, zonder jullie had deze abonnementsdienst niet bestaan!