Shaggies: snel, safe en simpel

Safe Shagging voor iedereen, dat vinden wij belangrijk. Neem een Shaggies-abonnement en wij zorgen dat er iedere maand vers rubber op je deurmat ligt. We sturen je condooms discreet op in een verpakking die door de brievenbus kan. Handig, hoef jij niet op de postbode te wachten. Een keer regelen en daarna grijp je nooit meer mis in het heetst van de strijd.

Wil jij ook? Dachten we al!
Klik hieronder op de condooms die je wilt. In het volgende scherm bepaal je hoeveel je er iedere maand wilt ontvangen. Je kan je abonnement iedere maand stopzetten of pauzeren, zo ben je nooit teveel kwijt.

Liever nergens aan vast zitten? Geen probleem! Onze condooms kun je ook los kopen.

Meer lezen? Ga dan naar de ‘Zo werkt Shaggies‘- pagina.
Heb je specifieke vragen? Stel ze via [email protected]

Onze condooms

Basic Shag – De Durex Glyder is goedkoop en goed: doet precies wat íe moet doen. Is dit de ware voor jou?

Premium Shag – Het Durex-condoom zoals jij hem kent. Met een bredere bovenkant zodat ‘ie makkelijk afrolt en comfortabel zit. Zijn dit jouw ideale rubbers? 

Allround Shag – De Durex London Extra Special is extra speciaal omdat hij goed is voor anale actie. Passen deze manusjes van alles het beste bij jou?

Super Shag XXL – Dit condoom is speciaal voor de grootgeschapen man met een omtrek vanaf 14 centimeter.Deze condoom heeft glijmiddel en een breedte van 60 mm.  Is dit jouw maat?

Geen flauw idee welke condoom bij je past?

Dat kan! Bestel dan het Shaggies Proefpakket. Voor 2 euro sturen we je van alle condooms 1 exemplaar op. Zo kun je zelf kijken welke je het fijnst vindt. Voor de duidelijkheid: dit is geen abonnement. Als je een rubber hebt gevonden dat je past als een maatpak, kan je daar een abonnement op nemen of in bulk aanschaffen.