We hebben proefpakketjes!

Condooms zijn niet ‘one size fits all’, maar ‘one size fits the most’. Wil jij weten welke Shaggie jou het beste past? Bestel een Shaggies-proefpakketje en ontdek het zelf.

Het motto van Shaggies is Safe shagging voor iedereen. We willen condooms aanbieden voor een scherpe prijs en die maandelijks bij onze klanten thuisbezorgen zodat niemand meer mis hoeft te grijpen in het heetst van de strijd.

Kostbare hobby
Safe shaggen kan aardig in de papieren lopen. Een doosje Durex kost je in de supermarkt of drogist al snel meer dan een tientje. En dat is pittig. In onze zoektocht naar kwaliteitscondooms voor een scherpe prijs, ontdekten we dat er veel meer mogelijk is dan de doosjes die in de winkels ziet liggen.

Durex produceert naast de bekende rubbers tientallen andere soorten condooms zoals de Ambassador en London-serie. Na een uitgebreid vergelijkend warenonderzoek bij de groothandel was al snel duidelijk dat alleen de wikkels anders waren: de rubbertjes hadden dezelfde afmetingen en roken en voelde hetzelfde. Alleen werden ze in bulk aangeboden en daardoor dus goedkoper.

Voor ieder wat wils
Uit het volledige Durex-aanbod hebben we een Basic Shag, een Premium Shag en een Allround Shagg gekozen. Omdat we ook een optie wilden toevoegen voor mannen met een grotere pik, hebben we een condoom van Pasante toegevoegd: De Supershagger XXL. Durex heeft mannen met een bovengemiddeld geslacht helaas niets te bieden.

Ontdekken welke Shaggie jou past? We hebben proefpakketjes samengesteld zodat jij lekker kan passen en meten. En heb je een condoom gevonden dat bij jou past, dan kan jij voortaan tegen een scherpe prijs nieuwe bijbestellen. Mooi!

Het proefpakketje bestaat uit vier condooms. Van alle onderstaande rubbers zit er een in. Voor 2 euro kan je dus kennismaken met ons hele assortiment! Bestellen kan hier.

Basic Shag – De Durex Ambassador Glyder heeft met een rechte pasvorm en glijmiddel. Als je hem plat neerlegt, is de opening 52 mm breed. Dit condoom zit comfortabel als je een gemiddelde pik hebt. Goedkoop en goed: doet precies wat íe moet doen.

Premium Shag – Het Durex-condoom zoals jij hem kent. Met een bredere bovenkant zodat ‘ie makkelijk afrolt en comfortabel zit. Het rubbertje is 56 mm breed als je hem plat neerlegt. Prima geschikt voor een normale tot iets grotere pik.

Allround Shag – De Durex London Extra Special is extra speciaal omdat hij goed is voor anale actie. In principe zijn alle goed passende condooms dat, maar deze is net iets steviger en daardoor extra veilig. Prima geschikt voor een normale en iets grotere pik.

Supershag XXL – Omdat Durex geen bredere condooms heeft (alleen langere), zijn we voor deze grote jongen uitgeweken naar het merk Pasante. Deze condoom heeft glijmiddel en een breedte van 60 mm. Dit condoom is speciaal voor de groot geschapen man met een omtrek vanaf 14 centimeter.

Benieuwd naar onze Shaggies?
Bestel jouw proefpakketje hier.