Wat jij wil, pik

Schermafbeelding 2016-01-21 om 15.41.03

Voor de kerst vroegen we onze klanten in een e-mail wat we beter konden doen. Het merendeel van de antwoorden die we kregen, waren verzoekjes om andere en vooral grotere rubbers. Nog bedankt voor de feedback jongensmeisjes! We hebben goed naar jullie geluisterd, het resultaat zie je in de Shag-Shop. 

Het was dus wat naïef van ons om te denken dat we iedereen blij konden maken met de Durex Glyders. Ondanks dat er voeten en hoofden in de rubbers passen, is niet ‘one size fits all’. Nouja. Hij past wel,  hij zit niet bij iedereen even comfortabel.

Rubberen T-Shirt
Begrijp ons niet verkeerd: het is een prima condoom dat doet wat ‘ie moet doen voor een zeer schappelijke prijs, maar hij is aan de krappe kant. Als de Glyder een T-shirt zou zijn, dan was het een M met veel stretch. Als je normaal gesproken een S draagt, kan je hem wel hebben. Als je een L draagt, pas je hem wel, maar zit íe wat strak. Maar als je een XL bent, kan je hem beter in de rekken laten hangen.

Opzoek naar een uitgebreider assortiment, vroegen we raad aan de mensen van de Condomerie. Dat is onze leverancier die al bijna dertig jaar in rubbers doet. We kregen daar in een ochtend meer informatie over condooms dan honderd uur googlen ons ooit had kunnen leren. En we gingen naar huis met een nieuw assortiment. Naast de Glyders gaan we drie andere condooms aanbieden zodat er echt voor ieder wat wils is. De nieuwe opties zijn:

Basic Shag – Durex Glyder, het condoom met een rechte pasvorm en glijmiddel. Als je hem plat neerlegt, is de opening 52 mm breed. Dit condoom is voor mannen met een normale pik. 

Premium Shag – Het Durex-condoom zoals jij ‘m kent. Hij heeft een anatomische vorm – met een iets bredere bovenkant – zodat ‘ie makkelijk afrolt en wat comfortabeler zit. Dit condoom is voor mannen met een normale tot iets grotere pik. 

Allround Shag – Hij heet London Extra Special en is extra speciaal omdat hij ook goed geschikt is voor anale sex. In principe zijn alle goed passende condooms dat als je maar genoeg glijmiddel gebruikt, maar deze is net iets dikker en daardoor extra veilig. Dit condoom is voor mannen met een normale tot iets grotere pik. 

Supershag XXL – Omdat Durex geen bredere condooms heeft (alleen langere), zijn we voor de grotere optie uitgeweken naar het merk Pasante. Dit condoom heeft met de breedte van 60 mm en heeft het comfort van een MySize condoom, voor een veel vriendelijkere prijs. Dit condoom is speciaal voor de groter geschapen man met een omtrek vanaf 14 centimeter. 

TEST 1, 2, 3, 4 TEST
Om te testen welk condoom jou het beste past, bieden we ook proefpakketten aan. Voor 2 euro, sturen we je er van alle soorten een op. Als je een rubber hebt gevonden dat je past als een maatpak, kan je daar een abonnement op nemen en dan sturen we je er iedere maand een aantal op. In de Shag-Shop vind je het nieuwe assortiment en het proefpakket. 

Goed geregeld? Wij dachten van wel.

At your service, Shaggers.
Anne en Tosca