Glyder600x200

Wat jullie willen

Toen we twee maanden geleden Shaggies lanceerden, dachten we dat we een prachtig openingsbod hadden bedacht: 10 condooms per maand voor 5 euro, in een abonnement van drie maanden. Drie maanden lang niet meer nadenken over je voorraad omdat wij je vers rubber sturen voor een goede prijs.

Met het aanbod leken we in de goede richting te zitten, de eerste abonnees meldden zich al snel. Maar lang niet iedereen die interesse had in Shaggies, nam een abonnement. Waren het de rubbers, de prijs of de aantallen? Wij wisten het niet dus we vroegen het jullie, onze achterban. ‘Wat kunnen we doen om beter te worden?’, dat vroegen we daarom in een nieuwsbrief en gelukkig kregen we veel eerlijke reacties.

Wat te kiezen
De antwoorden verschilden behoorlijk van elkaar, maar hadden eigenlijk wel dezelfde strekking: er moest wat te kiezen komen. Jullie wilden meer of minder condooms per maand. Sommigen wilden een goedkoper abonnement terwijl anderen juist wat dunnere en duurdere condooms wilden. Daarbij was er ook een grote roep om grotere condooms. Een flink aantal mannen gaf aan dat ze een ruimere pasvorm nodig hadden dan de standaard die we nu aanbieden.

Al die feedback, daar moesten we wat mee. Maar wat? Wij hebben enige ervaring met rubbers en kunnen ook wel aardig Googlen, maar hoe kies je uit de duizenden condooms die je kan kopen de juiste? We vroegen het de mensen van de Condomerie, een winkel en groothandel op de Amsterdamse Wallen. Daar hebben ze al bijna dertig jaar ervaring met condooms en ze weten alles, maar dan ook echt alles, van condooms.

Een trio aan nieuwe opties
Ze hebben honderden verschillende soorten en maten: supergrote, superkleine, glow in the dark, veganistische, vrouwencondooms, vingercondooms – als je het kan bedenken, hebben ze het daar. We hebben een aantal bestsellers besproken, besnuffeld en bevoeld om te ontdekken welke het best geschikt zijn voor onze nieuwe abonnementen.

Naast de basic Ambassador Glyder – de favoriet van sekswerkers op de wallen – die we nu aanbieden, hebben we nog drie andere condooms uitgekozen. Een iets dunnere met een betere pasvorm, een iets ruimere en stevigere die ook goed geschikt is voor anale activiteiten en een XL. Van alle nieuwe rubbers hebben we er een paar mee naar huis genomen om echt te testen. Dat kon natuurlijk niet in de winkel. Als ze bevallen gaan we die vanaf januari naar jullie opsturen.

Wil je een seintje krijgen als het nieuwe aanbod online komt? Abonneer je dan op de nieuwsbrief (rechts bovenaan deze pagina staat een inschrijfveldje. Behalve als je dit mobiel leest dan moet je even naar onderen scrollen) en dan zorgen wij dat er binnenkort een alert over nieuwe rubbers op je digitale deurmat verschijnt.

Happy Shagging,
Anne en Tosca